Afsluitdag bij Groene Ster

Op zaterdag 10 juni 2023 zal de traditionele Afsluitdag van RKSV Groene Ster plaatsvinden. In de ochtenduren (vanaf: 11.00 uur) en middag zal het Vader/Moeder – Zoon/Dochter toernooi starten. De jeugdleiders/ coördinatoren organiseren de inschrijving van dit toernooi voor jongens en meisjes van JO7 tot en met JO13.

Vanaf 17.30 uur begint vervolgens de traditionele feestavond met DJ. Op het programma staan onder andere huldiging van diverse kampioenselftallen en afscheid van technische staf en spelers. Ook zal de speler van het seizoen worden uitgeroepen van het eerste elftal. Tevens is de finale van de Champions League te volgen in de kantine.

Ook vindt vanaf 17.30 uur de traditionele barbecue plaats. Na het succes in de laatste seizoenen, met in 2022 230 deelnemers, zal de activiteitencommissie ook dit seizoen tijdens de afsluitdag van Groene Ster op zaterdag 10 juni deze heerlijke barbecue organiseren.

Zorg dat je erbij bent op sportpark Pronsebroek. Het belooft een zomerse dag te worden en met tal van activiteiten willen wij met zijn allen het voorbije seizoen op een gezellige manier afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *