Vacatures bij Groene Ster: kantinebeheer, jeugdleiders, trainer Vrouwen 1

Het kan in de huidige tijd niet vaak genoeg gezegd worden: vrijwilligers zijn de spil van elke vereniging. Zo ook bij Groene Ster. Zonder al deze mensen kan een vereniging eenvoudigweg niet bestaan. Gelukkig weet Groene Ster zich gesteund door een groot vrijwilligerskorps. Maar elk seizoen opnieuw zijn er ook bij onze vereniging vacatures. Voor komend seizoen zijn wij dan ook weer op zoek naar betrokken verenigingsmensen die als vrijwilliger iets extra’s willen doen voor onze vereniging.

Kantinebeheer Groene Ster
In ons team van vaste beheerders van onze kantine, Luigi Pescarolo, Shana Kroes en John Kroes, is een vacature ontstaan nadat Angelique van Tilburg gestopt is. Voor Angelique viel een nieuwe drukke baan en studie niet langer te combineren met het kantinebeheer. Ook langs deze weg onze dank aan Angelique voor haar werk in de kantine afgelopen jaren. Wij zijn ook per direct op zoek naar een opvolger / opvolgster. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren (gemiddeld een tot twee avonden per week) en op zaterdag en zondag als de wedstrijden zijn. De beheerders maken zelfstandig een maandschema, wie wanneer werkt. Voor deze functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Ben je enthousiast, klantvriendelijk en een teamplayer en spreekt de functie jou aan en wil je wat extra’s doen voor onze vereniging Groene Ster, laat het ons dan snel weten. Ook als je meer informatie wenst. Stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met bestuurslid kantinezaken Matthew Stassar of voorzitter Jos Op ’t Eijnde.

Kantine vrijwilligers
Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers in de kantine, die de vereniging op vrijwillige basis willen helpen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal en grote activiteiten/evenementen. Extra hulp in de kantine is altijd welkom en heel hard nodig. Wij hopen dat onder onze oudere (jeugd) leden en senioren en ook ouders van (jeugd)leden een aantal enthousiaste vrijwilligers opstaan, die ons willen helpen. De frequentie waarop je een ochtend-, middag of avonddienst draait is in overleg. Heb je belangstelling laat het weten, zie bovenstaand de contactpersonen en email adres.

Jeugdleider/trainer bij Groene Ster
Het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 staat weer voor de deur! De voorbereidingen zijn in volle gang en de voorlopige teamindelingen zullen in de zomervakantie worden gepubliceerd. Groene Ster zal komend seizoen starten met 35 jeugdteams.

Ons streven is om bij elk team minimaal twee trainers/leiders te hebben. Binnen sommige teams hebben we helaas maar één leider die voor de groep staat. Vandaar dat we als vereniging op zoek zijn naar een aantal jeugdleiders in verschillende jeugdcategorieën, van de O7 tot en met de O17.

Wat hebben wij te bieden:
-Als jeugdleider/trainer krijg je de kans om een leuk team met jeugdleden jongens en meisjes te begeleiden op trainingen en wedstrijddagen;
-Ondersteuning van Hoofd Opleiding, Coördinator en medeleiders;
-Tot slot is het mogelijk om via de club een opleiding te volgen bij de KNVB in de door jouw gewenste leeftijdsgroep.

Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan bij ons door te mailen naar [email protected] of neem contact op met Patrick van Tilburg (Hoofd Opleiding 06-58792991) en informeer naar de verschillende vacante posities als jeugdleider.

Wij plannen dan een gesprek met je in om te kijken in welke mate je bereid bent om als jeugdleider actief te zijn.

Trainer Groene Ster Vrouwen 1 en keepster gezocht
Groene Ster is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dames. Het team is afgelopen seizoen overtuigend kampioen geworden in de zesde klasse en zal komend seizoen uitkomen in de vijfde klasse. Samen met de collega trainer verzorg jij de trainingen op dinsdag en donderdag of op een van beide avonden. Op zondag zorgen jullie voor de coaching. Ook is het belangrijk om te zorgen voor een goede samenwerking met het hoogste jeugd meidenteam MO17-1.

Groene Ster beschikt over een enthousiaste groep dames, een mix van jeugd en routine. Het team heeft de ambitie om hogerop te komen. Daarnaast is het talentvolle team ook op zoek naar een keepster.

Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan bij ons door te mailen naar [email protected] of neem contact op met collega trainer Patrick van Tilburg (06-58792991).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *