Selectienieuws (13) 2023-2024: Groene Ster voegt jeugdig talent aan selectie toe

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit dertiende bericht kunnen wij u informeren dat de nieuwe selectie nagenoeg rond is met de toevoeging van twee jeugdige talenten.

Jelle Willems
Nadat vorig seizoen Zakaria Tarrazi vanuit onze JO19-1 werd toegevoegd aan de selectie van de hoofdmacht, is het komend seizoen de beurt aan Jelle Willems. De 20-jarige aanvaller is al vanaf zijn vijfde levensjaar lid van Groene Ster en maakte afgelopen seizoen succesvol de overstap van de JO19-1 naar Groene Ster 2. In de succesvolle slotreeks van het eerste elftal werd Jelle toegevoegd aan de wedstrijdselectie van Groene Ster 1 en de aanvaller mocht daarbij met enkele prima invalbeurten proeven aan het voetbal in de Derde Divisie. Op zondag 7 mei 2023 maakte Jelle zijn debuut met de invalbeurt op het eigen sportpark Pronsebroek tegen UDI’19 (3-0). Opnieuw een mooi succes voor onze jeugdopleiding om een eigen jeugdspeler te kunnen toevoegen aan de selectie. 

Tom Middelhoven
De talentvolle Tom Middelhoven (20) maakt in het nieuwe seizoen 2023-2024 de overstap van Fortuna Sittard O21 naar Groene Ster. De jonge vleugelverdediger kan op beide defensieve flanken uit de voeten en genoot zijn voetbalopleiding bij Roda JC. Afgelopen seizoen verkaste Tom van Roda JC naar Fortuna Sittard. De in Simpelveld woonachtige Tom Middelhoven begon met voetbal in de jeugd bij WDZ in Bocholtz en doorliep al snel via het jeugdplan de vertegenwoordigende elftallen van de Kerkraadse eerstedivisionist. Tom heeft de sportieve ambitie om zich bij Groene Ster verder te ontwikkelen en door te groeien in zijn voetbalcarrière.

Groene Ster wenst Jelle veel succes met deze mooie stap en heet Tom alvast van harte welkom bij onze vereniging. Tevens wenst Groene Ster beide heren veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *