Informatie kaartverkoop Groene Ster – Roda JC Kerkrade

Leden van Groene Ster en leden van de Vriendenclub Groene Ster kunnen een gratis ticket krijgen voor de oefenwedstrijd Groene Ster – Roda JC op zaterdag 8 juli 2023 (aanvang: 14.00 uur). Groene Ster leden kunnen alleen tijdens voorverkoop avonden hun persoonlijke gratis ticket afhalen voor deze vriendschappelijke wedstrijd.

Groene Ster-leden en leden Vriendenclub kunnen eenmalig (persoonlijk) een ticket gratis krijgen. Het persoonlijke ticket dient dan wel tijdens de voorverkoopavonden op dinsdag 4 juli 2023 en donderdag 6 juli 2023 (van 19.00 – 20.30 uur) persoonlijk in de kantine van Groene Ster te worden afgehaald. 

Op andere momenten en tijdens de wedstrijddag worden geen gratis kaarten aan leden verstrekt en dienen ook leden en leden van de Vriendenclub de normale entreeprijs te betalen. Zorg er dus voor dat je jouw persoonlijke ticket tijdens de voorverkoop komt afhalen!

VOORVERKOOP
De voorverkoop voor niet-leden voor het vriendschappelijke duel Groene Ster – Roda JC Kerkrade zal zijn op dinsdag 4 juli 2023 en donderdag 6 juli 2023 (van 19.00 – 20.30 uur) in de kantine van Groene Ster.

De entreetickets kosten € 8,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jeugd tot en met 15 jaar en 65+.

Wij hopen alle Groene Ster leden van jong tot oud, onze supporters en de Roda JC fans te mogen begroeten. Kortom alle voetballiefhebbers in de regio Parkstad: zorg dat je erbij bent op zaterdag 8 juli 2023 op sportpark Pronsebroek om er een mooie voetbalmiddag van te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *