Groene Ster VR1 zoekt trainer en keepster

Groene Ster is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste trainer voor de dames. Het team is afgelopen seizoen overtuigend kampioen geworden in de zesde klasse en zal komend seizoen uitkomen in de vijfde klasse. Samen met de collega trainer verzorg jij de trainingen op dinsdag en donderdag of op een van beide avonden. Op zondag zorgen jullie voor de coaching. Ook is het belangrijk om te zorgen voor een goede samenwerking met het hoogste jeugd meidenteam MO17-1.

Groene Ster beschikt over een enthousiaste groep dames, een mix van jeugd en routine. Het team heeft de ambitie om hogerop te komen. Daarnaast is het talentvolle team ook op zoek naar een keepster.

Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan bij ons door te mailen naarย [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *