Geslaagd voetbalkamp Roda JC bij RKSV Groene Ster

Van woensdag 23 t/m vrijdag 25 augustus vonden op het hoofdveld van Groene Ster de Roda JC voetbaldagen plaats. Een onderdeel van het samenwerkingsverband tussen Groene Ster en Roda JC. De eerste dag stond in het teken van veel voetbaltechnische trainingen en partijspel. In de middaguren brachten de Roda JC spelers Walid Ould-Chikh en Metehan Gรผclรผ een bezoek en deelden handtekeningen uit. Een mooie start.

Dag 2
De tweede dag van het Roda JC voetbalkamp bij Groene Ster werd gestart met voetbaltechnische en motorische handelingen met aan het einde van de ochtend leuke partijvormen. De middag stond in het teken van voetbalspelletjes voor de kinderen zoals pentaltybokaal, latje trap en een dribbelparcours.

Dag 3
Helaas begon dag 3 met veel regen waardoor in de ochtend werd gestart met Bingo en een voetbalquiz in de kantine. Gelukkig duurden de buien niet de gehele ochtend waardoor aan het einde van de ochtend alsnog lekker met de bal aan de slag kon worden gegaan. Gestart werd met de warming-up in de vorm van techniek oefeningen en vervolgens hebben de kinderen nog een mini-toernooi gespeeld om de dag vervolgens af te sluiten met de finales van de voetbalspellen zoals penalty koning, dribbel koning en koning latje trap. Uiteindelijk zijn de kinderen allemaal in het bezit van een medaille en een certificaat voldaan naar huis gegaan.

Al met al een geslaagd evenement voor het jeugdige talent om drie dagen lang met vakkundige trainers met het voetbalspelletje in de weer te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *