Groene Ster bij UNA op zoek naar resultaat

Komende zondag speelt Groene Ster de enige uitwedstrijd van de maand oktober als een bezoek wordt gebracht bij UNA in Veldhoven. Op sportpark Zeelst wordt om 14.30 uur de aftrap verricht. Na goede resultaten in de vorige uitduels, waar TEC en Kloetinge op een gelijkspel werden gehouden, zal Groene Ster zondagmiddag opnieuw voor haar kansen willen gaan.

Vijf maanden geleden was de laatste ontmoeting UNA – Groene Ster. Op het kunstgras van het Veldhovense sportpark ging Groene Ster er met een duidelijke 0-4 zege vandoor en werd een ferme stap gezet naar handhaving in de Derde Divisie. UNA en Groene Ster treffen zich inmiddels alweer voor het vijfde seizoen op divisieniveau waarbij de onderlinge duels altijd volop strijd en spektakel opleveren. Zowel UNA als Groene Ster mochten zich vorig seizoen koning van de remises noemen nadat aan het einde van de competitie voor beide ploegen 13 duels onbeslist bleven. UNA is het nieuwe seizoen prima begonnen en deelt met 17 punten na acht duels de koppositie met SteDoCo. Een puntenaantal voornamelijk behaald tegen ploegen uit het rechterrijtje maar niettemin een voortvarende start voor de ploeg van UNA-trainer Harrie Gommans. De Limburger is aan zijn vijfde seizoen bezig in Brabantse dienst en hoopt dit seizoen op meer na met name subtop klasseringen in de voorbije jaren.

Na de sof tegen AWC en met het oog op een vrij weekend zal Groene Ster erop gebrand zijn een goed resultaat mee naar Heerlerheide te nemen. Dat elke zondag weer anders is en alles mogelijk is in deze sterke divisie wordt met de week duidelijker. Met het geloof in eigen kunnen en op korte termijn terugkerende spelers uit de ziekenboeg zal Groene Ster de komende weken/maanden de weg omhoog willen inslaan. Met het aanspreken van het teamcollectief zoals bij TEC (0-0) en Kloetinge (1-1) zullen er ook op bezoek bij UNA weer kansen liggen.

Geef u op voor de busreis naar Veldhoven!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Veldhoven. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Zeelst
Sportlaan 1-3
5502 ED Veldhoven

Zondag 15 oktober 2023

UNA – Groene Ster

Locatie: Sportpark Zeelst

Scheidsrechter: Jules Nelissen uit Deventer

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 9 Barendrecht OJC Rosmalen 14.30 uur (zat)
14-10-2023/15-10-2023 SteDoCo OSS’20 14.30 uur (zat)
Periode 1 Kloetinge TOGB 15.00 uur (zat)
  Sportlust’46 Unitas 15.00 uur (zat)
  Blauw Geel’38 Hoek 18.00 uur (zat)
  Quick Baronie 14.00 uur
  AWC TEC 14.00 uur
  UNA Groene Ster 14.30 uur
  Meerssen Gemert 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *