Groene Ster JO19-1 ongeslagen winnaar fase 1: door in bekertoernooi!

Op de eerste koude zaterdagmiddag 14 oktober, met bij vlagen winterse zon en regen, kon Groene Ster JO19-1 tegen concurrent MBC’13 JO19-1 de eerste plaats in de eerste (beker)fase veiligstellen. Deze plek geeft toegang tot het vervolg in het bekertoernooi.

In een eerste helft die redelijk op en neer ging waren de kansen aan Groene Ster-zijde. Deze werden helaas nog niet verzilverd. Vlak voor rust had Tarik El Kasmi een vrije doortocht aan de rechterkant. Hij drong het strafschopgebied binnen en werd vervolgens binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald. De scheidsrechter twijfelde nog even over de kleur kaart maar een strafschop en een gele kaart volgde. Dani Hoyer nam zijn verantwoordelijkheid en zette dit buitenkansje om tot een doelpunt: 1-0.

In de tweede helft werd de tegenstander nooit echt gevaarlijk. Er waren kansen voor de groen-witten om de voorsprong te vergroten, maar dit gebeurde telkens net niet. Na 90 minuten floot de scheidsrechter voor het einde en zo trokken de mannen van trainer Brian Goessens en staf onder leiding van Jeffrey Goessens, Hassan Ali en Milan Rikkert de zege over de streep. Met 13 punten uit vijf duels werd verdiend de eerste plaats in de eerste (beker)fase behaald.

De trotse trainers na afloop: “Dit is mooi meegenomen, maar het gaat nu eigenlijk pas echt beginnen. Al met al zijn wij zeer tevreden met deze taltentvolle selectie die elke week stappen maakt.”

𝙋𝙧𝙤𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖𝙩 𝙟𝙤𝙣𝙜𝙚𝙣𝙨 𝙚𝙣 𝙫𝙚𝙚𝙡 𝙨𝙪𝙘𝙘𝙚𝙨 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙗𝙚𝙠𝙚𝙧 𝙚𝙣 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙚𝙩𝙞𝙩𝙞𝙚!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *