Groene Ster op bezoek bij Quick in Den Haag

Na de nipte 0-1 nederlaag tegen eredivisionist Vitesse tijdens het bekerspektakel van afgelopen dinsdag kan Groene Ster zich volledig focussen op de competitie in de Derde Divisie B. Komende zondag wacht de trip naar de Hofstad als Quick de opponent is op speeldag 11 van de competitie. Een belangrijk treffen voor de sterdragers aangezien de Hagenezen op de ranglijst dicht in de buurt staan met een punt meer dan de groen-witten. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Nieuw Hanenburg.

Vorig seizoen bleef Groene Ster in beide ontmoetingen met de ‘Haantjes’ puntloos. In Den Haag verloor Groene Ster zelfs met 3-0 en daar viel weinig op af te dingen. Het nieuwe seizoen 2023/2024 zit er bijna voor 1/3 deel op en Groene Ster is, na een goede start in de competitie, broodnodig op zoek naar een driepunter. Tegen het sterke Sportlust’46 kon vorige week met een 0-0 gelijkspel vertrouwen worden getankt. Bij Quick liggen er weer nieuwe kansen op een positief resultaat. De ploeg van de geroutineerde hoofdtrainer Paul van der Zwaan is ook nog zoekende naar een constante prestatiecurve getuige de wisselende resultaten en het huidige doelsaldo (21-24). Zo werd de maand oktober geopend met een klinkende 5-0 thuiszege tegen Gemert, om vervolgens een week later met 5-2 onderuit te gaan bij OSS’20. Met navolgend een thuisnederlaag tegen Baronie (2-3) en een remise op bezoek bij Unitas (1-1) heeft Quick de verdere sprong naar boven nog niet kunnen maken. 

De winnaar van de ontmoeting Quick – Groene Ster kan derhalve goede zaken door bij winst een stap omhoog te maken op de ranglijst. Trainers Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem zullen zich daar ook bewust van zijn en de ploeg moeten voorbereiden om vanuit het collectief weer voor de punten te strijden. Als dan net als tegen Sportlust’46 defensief de rijen gesloten blijven en de kansen tot doelpunten worden gepromoveerd, dan moet er ook bij Quick uitzicht zijn op een positief resultaat.

Geef u op voor de busreis naar Den Haag!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Den Haag. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Nieuw Hanenburg
De Savornin Lohmanlaan 215
2566 BZ Den Haag

Zondag 5 november 2023

Quick – Groene Ster

Locatie: Sportpark Nieuw Hanenburg

Scheidsrechter: Thom Winkel uit Leermens

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 11 SteDoCo Unitas 14.30 uur (zat)
04-11-2023/05-11-2023 Barendrecht OSS’20 14.30 uur (zat)
Periode 1 Sportlust’46 TEC 15.00 uur (zat)
  OJC Rosmalen Hoek 18.00 uur (zat)
  AWC Kloetinge 18.00 uur (zat)
  Blauw Geel’38 Gemert 14.00 uur
  Quick Groene Ster 14.00 uur
  Meerssen Baronie 14.30 uur
  UNA TOGB 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *