Alleen winst telt voor Groene Ster in laatste thuisduel van 2023

Zondag 10 december 2023 speelt Groene Ster het laatste thuisduel van 2023 als medeconcurrent OJC Rosmalen op bezoek komt in Heerlerheide. Na drie thuisduels op zaterdagavond wordt er weer ouderwets op zondagmiddag 14.30 uur afgetrapt op sportpark Pronsebroek. De belangen bij Groene Ster – OJC Rosmalen zijn groot. Het is de nummer 15 tegen de nummer 16 van de competitie, twee ploegen die bivakkeren op plekken in de gevarenzone van de Derde Divisie B. Groene Ster zal voor eigen publiek er vol voor willen gaan om weer eens aan de juiste kant van de score te komen.

Na de vele complimenten voor het goede spel de laatste weken zal Groene Ster het kelderduel tegen OJC Rosmalen moeten aangrijpen om voor de driepunter te strijden en zodoende de aansluiting naar boven in te zetten. Voor de winterstop wachten met OJC Rosmalen en Gemert nog twee duels voordat er even een break in de competitie komt en op zondag 14 januari 2024 weer de hervatting is. Na het verdienstelijke optreden bij Blauw Geel’38, waar Groene Ster in de slotminuut door de arbitrage bestolen werd van een punt, zullen de sterdragers er alles aan gelegen zijn om het cruciale treffen met OJC Rosmalen goed af te sluiten. De Brabantse opponent kende een moeizame start in de nieuwe competitiejaargang waarbij het vertrek van goalgetter Dennis Knuiman naar IJsselmeervogels moeilijk bleek op te vangen. De ploeg van Willem Leushuis heeft evenveel verliespunten als Groene Ster en wist uit de laatste vier ongeslagen duels een paar plekken te stijgen door zes punten te verzamelen.

Wij hopen u komende zondagmiddag langs de lijn te mogen ontmoeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster als 12e man van de nodige support te voorzien.

Balsponsor
De wedstrijdbal voor de wedstrijd Groene Ster – OJC Rosmalen wordt gesponsord door Rob en Dré Rijnders, twee clubmensen van het eerste uur en trouwe supporters van het eerste elftal. Groene Ster bedankt beide heren voor de ondersteuning aan onze vereniging.


Zondag 10 december 2023

Groene Ster – OJC Rosmalen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Richard Groenewegen uit Delfzijl

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 16 Sportlust’46 Hoek 15.00 uur (zat)
09-12-2023/10-12-2023 Kloetinge Meerssen 15.00 uur (zat)
Periode 2 TOGB Barendrecht 15.00 uur (zat)
  TEC Blauw Geel’38 18.00 uur (zat)
  AWC SteDoCo 18.00 uur (zat)
  Unitas Gemert 14.00 uur
  Baronie OSS’20 14.00 uur
  UNA Quick 14.30 uur
  Groene Ster OJC Rosmalen 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 10 december 2023 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OJC Rosmalen 1 Levi Melgert pupil van de week. De 7-jarige Levi is speler van Groene Ster JO8-1 en zit in groep 4B van Bassischool De Griffel. Zijn favoriete club is Paris Saint-Germain en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is Dennis Petit zijn favoriet. Levi voorspelt een 4-2 overwinning voor Groene Ster tegen OJC Rosmalen. Groene Ster wenst Levi veel plezier en een leuke middag.

 

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *