Groene Ster JO10-1 en JO11-1 behalen kampioenschap

In de tweede fase van de jeugdcompetities vallen in de maand december de beslissingen. Twee pupillenteams van Groene Ster, de JO10-1 en JO11-1, wisten afgelopen weken de hoogste plek in de competitie te behalen en daarmee het kampioenschap.

๐—š๐—ฅ๐—ข๐—˜๐—ก๐—˜ ๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—ฅ ๐—๐—ข๐Ÿญ๐Ÿฌ-๐Ÿญ ๐—ž๐—”๐— ๐—ฃ๐—œ๐—ข๐—˜๐—ก!
Donderdagavond 7 december 2023 wist Groene Ster JO10-1 met een 100% score het kampioenschap binnen te halen. Met de zevende zege in de tweede fase van de competitie en een doelsaldo van 72 voor en 20 tegen werden dikverdiend de schalen na afloop in de lucht gehouden door het team van het trainersduo Roy en Daan Stahlberg.

๐—š๐—ฅ๐—ข๐—˜๐—ก๐—˜ ๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—ฅ ๐—๐—ข๐Ÿญ๐Ÿญ-๐Ÿญ ๐—ž๐—”๐— ๐—ฃ๐—œ๐—ข๐—˜๐—ก!
Op zaterdag 9 december 2023 wist Groene Ster JO11-1 met een 2-0 overwinning tegen De Ster JO11-1 ongeslagen kampioen te worden in de eerste klasse. Na vijf overwinningen waren de jongens van trainers Dave Smeets en Kenny van Haaren niet meer in te halen in de tweede fase van de competitie.

Proficiat aan spelers en begeleiding met deze mooie prestatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *