Selectienieuws (2) 2024-2025: Groene Ster verlengt met negental spelers

De technische staf van Groene Ster is gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen. In de komende periode zullen wij u traditioneel informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit tweede bericht kondigen wij een negental blijvers aan die ook in het nieuwe seizoen 2024-2025 deel uitmaken van de selectie van RKSV Groene Ster.

Negen spelers van de huidige selectie hebben inmiddels hun ja-woord gegeven om ook komend seizoen uit te komen voor Groene Ster. Vier sterkhouders met de 33-jarige doelman Mark Voss (5e seizoen), de 26-jarige middenvelder en clubman Danny Stassar (8e seizoen), de 21-jarige aanvaller Bas Breukers (3e seizoen) en middenvelder Clint Ghijsen (23) zullen langer aan Groene Ster verbonden blijven. Daarnaast knopen ook een vijftal jeugdige nieuwkomers van dit seizoen een tweede seizoen eraan vast bij Groene Ster. Beide 20-jarige vleugelverdedigers Ruben Rokx en Tom Middelhoven, de 22-jarige middenvelder Maties-Tuntuna Germonprez, de 22-jarige aanvaller Stan Shotton en aanvaller Levi Golsteijn (21)ย zullen in seizoen 2024-2025 bij Groene Ster blijven.

Met de overige selectiespelers lopen de gesprekken en zal er de komende maanden meer duidelijkheid komen. Samen met de eerste drie gepresenteerde nieuwkomers is Groene Ster verheugd met deze eerste aanzet ook in het nieuwe seizoen goed voor de dag te komen in de top van het amateurvoetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *