Groene Ster jeugdlid Rivano Verhagen Fan of the Match bij Roda JC – FC Dordrecht

Op vrijdag 9 februari jl. was Rivano Verhagen de FC Robinstijn Fan of the Match bij Roda JC tegen FC Dordrecht. Rivano speelt bij Groene Ster JO7. Rivano was hiervoor opgegeven via onze (en Roda JC) sponsor Ron Crombaghs

Samen met zijn ouders kwam Rivano aan bij het Parkstad Limburg Stadion. Een beetje verlegen en onder de indruk van z’n groot stadion werd hij als een echte VIP ontvangen in de perskamer. Na het aantrekken van het FC Robinstijn-tenue was de verlegenheid voorbij en kwam er een grote glimlach op zijn gezicht.ย  Langs de kant van het veld bekeek Rivano de warming-up van Roda JC en kreeg hij een high-five van de spelers. Vlak voor het begin van de wedstrijd ging hij naar de kleedkamer van de scheidsrechter om kennis te maken. Om 20.00 uur was het tijd voor het grote moment en mocht Rivano voorop lopen en de wedstrijdbal naar de middenstip dragen. Onder luid applaus liep hij supertrots het veld op.

De wedstrijd volgde Rivano samen met zijn ouders vanuit de dug-out, vlak langs de zijlijn. Hij genoot van de sfeer in het stadion en kon maar liefst vier keer juichen bij een doelpunt van Roda JC. Het allermooiste moment was na afloop van de wedstrijd. Roda JC-speler Boyd Reith (ambassadeur van FC Robinstijn) vroeg of Rivano mee wilde lopen in het ererondje en hij mocht zelfs voor de Koempeltribune meedoen met de HUMBA (een overwinningsdansje). Wat een mooie ervaring voor Rivano.

Na afloop mocht Rivano met alle Roda JC-spelers op de foto en ontving hij een Roda JC-shirt en een bal met handtekeningen. Met een grote glimlach verliet Rivano het stadion. Wat een super avond !

Groene Ster bedankt FC Robinstijn, Roda JC en Ron Crombaghs voor het mogelijk maken van deze avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *