Start derde periode: Groene Ster – Kloetinge

De derde periode in de Derde Divisie B gaat dit weekend van start. In deze laatste fase van de competitie zullen de komende maanden de beslissingen gaan vallen. Om die derde periode goed van start te gaan wacht voor Groene Ster een thuisduel op zaterdagavond als Kloetinge vanuit Zeeland afreist naar Limburg.

Groene Ster speelde op zaterdag 3 februari voor het laatst tegen een traditionele zaterdagvereniging toen Hoek de opponent was in Heerlerheide. Tegen de Zeeuwen keek Groene Ster lange tijd tegen een 2-1 voorsprong aan totdat in de ruime blessuretijd alsnog de gelijkmaker werd geïncasseerd. Groene Ster zal terug moeten naar het niveau in die wedstrijd om ook tegen de verdienstelijk presterende promovendus Kloetinge tot een resultaat te komen. De ploeg van Jordy Reneerkens zal in de laatste periode van de competitie net als vorig seizoen een puntenoogst moeten bewerkstelligen om uit de gevarenzone te geraken. Tegen Kloetinge ligt hiervoor de eerste sportieve uitdaging in het verschiet. Om 18.00 uur gaat de bal rollen op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide en zal de strijd om de felbegeerde punten geopend worden.

Wij hopen u zaterdagavond langs de lijn te mogen ontmoeten op sportpark Pronsebroek om Groene Ster als 12e man van de nodige support te voorzien.

BALSPONSOR:
De wedstrijdbal bij de wedstrijd Groene Ster – Kloetinge is geschonken door Groene Ster-lid en vaste supporter Cor Smeets. Cor is samen met Johan Jansen al vele jaren trouwe supporter van het eerste elftal en altijd aanwezig bij alle thuis en uitwedstrijden in de Derde Divisie. Cor, hartelijk bedankt voor deze ondersteuning aan onze vereniging!


Zaterdag 2 maart 2024

Groene Ster – Kloetinge

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Pascal Smeenk uit Diepenveen

aanvang: 18.00 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 24 Hoek Barendrecht 14.30 uur
02-03-2024/03-03-2024 TEC TOGB 15.30 uur
Periode 3 OSS’20 Sportlust’46 18.00 uur
  OJC Rosmalen SteDoCo 18.00 uur
  Groene Ster Kloetinge 18.00 uur
  Unitas AWC 14.00 uur
  Blauw Geel’38 Meerssen 14.00 uur
  Gemert Quick 14.00 uur
  Baronie UNA 14.00 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zaterdag 2 maart 2024 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Kloetinge 1 Ouassim Fagrach pupil van de week. De 9-jarige Ouassim is speler van Groene Ster JO10 en zit in groep 5 van Bassischool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Groene Ster en zijn favoriete speler is Hassan Ali. Ouassim voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Kloetinge. Groene Ster wenst Ouassim veel plezier en een leuke avond.

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *