Groene Ster op bezoek bij Sportlust’46 in Woerden

De 3-1 zege op subtopper UNA heeft Groene Ster afgelopen weekend een nieuwe boost gegeven in de strijd voor handhaving in de Derde Divisie B. De marsroute richting veilige haven wordt op Paaszaterdag vervolgd met een uitduel bij Sportlust’46, de nummer drie van de ranglijst. In Woerden wordt er om 15.00 uur op zaterdagmiddag afgetrapt.

Groene Ster kan in de komende drie uitduels vol aan de bak tegen de complete top drie van de ranglijst. De eerste horde op vreemde bodem is Sportlust’46. De ploeg uit Woerden speelde afgelopen weekend tegen laagvlieger Unitas en stapte in Gorinchem met een 1-1 remise van het veld nadat in de slotminuut de gelijkmaker nog geslikt moest worden tegen 10 man van Unitas. Sportlust’46 liet daarmee dure punten liggen en zag de kloof naar de twee titelconcurrenten SteDoCo en Barendrecht groter worden. Om het seizoen nog van glans te voorzien is een hoge klassering of een periodetitel nog een laatste reddingsboei voor de ploeg van trainer Jochem Twisker, die zich tegen Groene Ster geen nieuwe uitglijder kan veroorloven.

Groene Ster toonde afgelopen zondag tegen het altijd sterke en goed voetballende UNA aan dat er nog niets is verloren. Met een klinkende 3-1 zege werd een dik verdiende en broodnodige driepunter toegevoegd. Nu zullen de groen-witten het ook moeten laten zien in een nieuwe clash tegen een topploeg uit deze competitie. In het eerdere treffen dit seizoen hield Groene Ster de opponent uit Woerden op een verdienstelijke 0-0. Op sportpark Cromwijck zal Groene Ster het vertoonde spel tegen UNA moeten continueren om tot een goed resultaat te komen.

Geef u op voor de busreis naar Woerden!
Aanstaande zaterdag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Woerden. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 18.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Cromwijck
Waardsedijk 31
3448 HV Woerden

Zaterdag 30 maart 2024

Sportlust’46 – Groene Ster

Locatie: Sportpark Cromwijck

Scheidsrechter: Eric van der Vaart (Maartensdijk)

aanvang: 15.00 uur (vertrek bus: 11.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 27 Kloetinge Hoek 2-1
29-03-2024/30-03-2024 SteDoCo Gemert
Periode 3 Sportlust’46 Baronie
  Kloetinge TEC
  TOGB Hoek
  UNA Unitas
  Quick OSS’20
  AWC Groene Ster
  Meerssen OJC Rosmalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *