Groene Ster heeft nog wat goed te maken tegen Quick

Groene Ster maakt zich op voor speeldag 28 in de Derde Divisie B. Komende zondag start de maand april en komt het Haagse Quick op bezoek in Heerlerheide. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op sportpark Pronsebroek.

Groene Ster zit in een goede serie met 9 punten uit vier duels. De 0-1 winst voor de groen-witten tegen hoogvlieger Sportlust’46 van afgelopen zaterdag leverde het bewijs dat in deze competitie van alles mogelijk is. Het is zaak voor de manschappen van Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem om de ingeslagen weg een vervolg te geven richting de eerste veilige plek op de ranglijst. De kloof naar die 14e plek bedraagt twee punten en zal voor Groene Ster de drijfveer zijn om voor te strijden tot aan het competitieslot. Zondagmiddag wacht de eerstvolgende kans als Quick de opponent is. Naast de puntenoogst in de strijd voor handhaving zullen de sterdragers ook nog wat recht te zetten hebben nadat het in de eerste seizoenshelft volledig mis ging in de Hofstad en met een 6-0 verliespartij huiswaarts werd gekeerd. Een off-day destijds na de zware midweekse bekerclash met eredivisionist Vitesse.

Met inmiddels 40 punten op zak is Quick aan een verdienstelijk seizoen bezig. De ‘Haantjes’ vertoeven zelfs met vier keer de volle buit bovenaan de derde periode. Aan de hand van de gelouterde trainer Paul van der Zwaan wordt jaarlijks talentvolle jeugd ingepast nadat de laatste seizoenen enkele routiniers afscheid namen. Qua statistiek eindigde de laatste vier ontmoetingen tussen Quick en Groene Ster allemaal in het voordeel van de Hagenezen. Na de eerdere nederlaag dit seizoen verloor Groene Ster ook vorig seizoen in de competitie tweemaal en eveneens in de voorronde van de TOTO KNVB Beker.

Groene Ster zal vastberaden aan de aftrap staan om in deze editie de rollen om te draaien en voor de volle winst te gaan in Heerlerheide. De steun van de supporters langs de lijn is daarbij het steuntje in de rug welke de ploeg nodig heeft in deze spannende slotfase van de competitie. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 7 april 2024

Groene Ster – Quick

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Tim Visser uit Dinteloord

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 28 Hoek OJC Rosmalen
06-04-2024/07-04-2024 Kloetinge AWC
Periode 3 TEC Sportlust’46
  Unitas SteDoCo
  OSS’20 Barendrecht
  TOGB UNA 14.00 uur
  Gemert Blauw Geel’38 14.00 uur
  Baronie Meerssen 14.00 uur
  Groene Ster Quick 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 7 april 2024 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Quick 1 Javy Rietrae pupil van de week. De 10-jarige Javy is speler van Groene Ster JO10-1 en zit in groep 6 van Bassischool Sint Jozef in Merkelbeek. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Brian Brobbey en bij Groene Ster is doelman Mark Voss zijn favoriet. Javy voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Quick. Groene Ster wenst Javy veel plezier en een leuke middag.

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *