Toernooischema’s internationale jeugdtoernooien ONLINE

In de eerste twee weekenden (zaterdag en zondag 1/2 juni en vrijdag, zaterdag en zondag 7/8/9 juni 2024) vinden dit jaar de internationale jeugdtoernooien plaats op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide. Het toernooi is al nagenoeg volledig gevuld met bijna 200 jeugdteams van meer dan 100 verschillende verenigingen. Met veel talentvolle jeugdteams uit binnen- en buitenland is er dit jaar een aantrekkelijk deelnemersveld. Inmiddels zijn de wedstrijdschema’s online gezet op de toernooi website:

https://www.tournify.nl/live/groenester

Op deze website kun je het toernooireglement en de KNVB spelregels raadplegen. Onder de knop ‘Mijn Team’ kun je jouw team opzoeken en doorklikken op het wedstrijdenschema en de standen. Voor het gemak heeft Tournify ook een app beschikbaar om dit toernooi te volgen. Voor een nog betere beleving kun je de app Tournify downloaden in de Appstore (iOS) en Google Playstore (Android).

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar op het toernooi in een aantal categorieën.

MO17: 1 plaats
JO11 Hoog: 1 plaats
JO19: 1 plaats
JO10 Laag: 2 plaatsen
JO7: 6 plaatsen

Het toernooiprogramma:
Zaterdag 1 juni 2024:
Ochtend: JO13 (hoog en laag)
Middag: MO15 + MO17

Zondag 2 juni 2024:
Ochtend: JO9 (laag) en JO11 (laag en hoog)
Middag: JO9 (hoog) en JO12 (hoog en laag)

Vrijdag 7 juni 2024:
Avondtoernooi JO19

Zaterdag 8 juni 2024:
Ochtend: JO14/15 (hoog en laag)
Middag: JO16/17 (hoog en laag)

Zondag 9 juni 2024:
Ochtend: JO8 (hoog en laag)
Middag: JO7 + JO10 (hoog en laag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *