Oproep aan leden Groene Ster! Hulp bij internationale jeugdtoernooien

Beste Groene Ster leden,
Begin juni 2024 start ons mooie internationale jeugdtoernooi 2024. In de eerste twee weekenden (zaterdag en zondag 1/2 juni en vrijdag, zaterdag en zondag 7/8/9 juni 2024) zijn dit jaar de toernooidagen op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide. Het toernooi is al nagenoeg volledig gevuld met bijna 200 jeugdteams van meer dan 100 verschillende verenigingen. Met veel talentvolle jeugdteams uit binnen- en buitenland is er dit jaar een aantrekkelijk deelnemersveld. Dit is natuurlijk mooi, maar de toernooicommissie kan dit niet alleen. Wij hebben hierbij hulp nodig en doen hiervoor een oproep aan alle leden (en ouders) van jong tot oud binnen onze vereniging RKSV Groene Ster.

Bij hulp kun je denken aan:
*Fluiten van wedstrijden;
*Hulp bij het opzetten/afbreken;
*Hulp bij de verschillende verkooppunten van drank/eten;
*En zo zijn er nog meer kleine diverse dingen die gedaan moeten worden;
*Tevens zoeken wij iemand binnen onze vereniging die de Franse taal goed beheerst, dit omdat er een aantal teams uit Frankrijk / Wallonië deelnemen aan het toernooi en het daarbij handig is dat deze teams in het Frans kunnen worden aangesproken.

Dus wil je ons komen helpen op de diverse dagen van de jeugdtoernooien, stuur dan een e-mail met jouw interesse naar [email protected] of neem contact op (telefoon/app) via Dave 06-29249145 of John 06-10752522.

Wij hopen dat wij veel van onze (jeugd)leden en ouders van jeugdleden als hulp mogen begroeten om er met zijn allen een fantastisch toernooi van te maken.

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *