Selectienieuws (5) 2024-2025: Zev van Melick nieuwe aanwinst voor Groene Ster

De technische staf voor het nieuwe seizoen 2024-2025 is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2024-2025. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In de eerste berichtgevingen hebben wij een start gemaakt met de aankondiging van een zevental nieuwkomers en negen spelers die hun verblijf op sportpark Pronsebroek verlengd hebben. In dit vijfde bericht stellen wij de volgende nieuweling aan u voor.

ZEV VAN MELICK

Zev van Melick is de achtste nieuwkomer in de nieuwe selectie van RKSV Groene Ster voor seizoen 2024-2025. Zev is een linksbenige middenvelder, die ook in de defensie inzetbaar is. Zev van Melick is een product van de jeugdopleiding van eerstedivisionist MVV Maastricht. In de voorbereiding van het seizoen 2015-2016 werd hij bij de eerste selectie gehaald om vervolgens op 11 december 2015 zijn debuut in de Eerste Divisie te maken in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Na zijn periode in de Limburgse hoofdstad speelde Zev in België bij Bilzerse Waltwilder VV en later bij Spouwen-Mopertingen. De laatste seizoenen kwam Zev uit in het Nederlandse amateurvoetbal voor EHC/Heuts. De in Maastricht woonachtige middenvelder stond enkele jaren geleden ook al in de belangstelling van Groene Ster en maakt in het nieuwe seizoen de definitieve overstap. Met zijn kwaliteiten en ervaring is hij een welkome versterking in de selectie van Groene Ster. Zev is uiterst gemotiveerd om vanaf de zomer aan de slag te gaan op sportpark Pronsebroek.

Wij heten Zev alvast van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *