Selectienieuws (6) 2024-2025: Drie selectiespelers blijven Groene Ster trouw

De technische staf van Groene Ster is gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen. In de komende periode zullen wij u traditioneel informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen.

Nadat eerder al een negental spelers van de huidige selectie middels een langer verblijf werden aangekondigd, kunnen wij in dit zesde bericht nog een drietal huidige selectiespelers toevoegen welke ook in het nieuwe seizoen 2024-2025 deel uitmaken van de selectie van RKSV Groene Ster. Met deze drie toezeggingen krijgt de nieuwe selectie steeds meer vorm.

De 26-jarige verdediger Joris de Kleijn heeft zijn ja-woord gegeven en gaat voor zijn vierde seizoen bij de sterdragers. Joris is binnen en buiten het veld met zijn positieve instelling en mentaliteit een vaste waarde in de basiself van onze hoofdmacht. Met zijn gedrevenheid heeft de centrale verdediger zich sterk doorontwikkeld bij Groene Ster. De boomlange mandekker is daarnaast flexibel inzetbaar, zowel in het centrum van de verdediging en als vleugelverdediger.

Ook de 34-jarige doelman Marc van Wersch, al ruim 25 jaar lid van Groene Ster, blijft als keeper aan de selectie verbonden. De uit de eigen jeugd afkomstige sluitpost toont zich al jarenlang een betrouwbare keeper die op het tweede elftal in de sterke reserve hoofdklasse zijn mannetje weet te staan. Daarnaast is Marc een clubman van het eerste uur en is hij altijd beschikbaar zodra de technische staf van het eerste elftal een beroep op hem moet doen.

Het jeugdige talent Fahad Abdalla, die dit seizoen als nieuwkomer ook al deel uitmaakt van de selectie, start in de nieuwe voetbaljaargang aan zijn tweede seizoen bij Groene Ster. De 19-jarige aanvallende middenvelder kwam dit seizoen over van Bekkerveld en heeft na een blessureperiode inmiddels zijn visitekaartje afgegeven. De balvaardige Fahad kreeg in de laatste drie competitieduels van het eerste elftal een basisplek toebedeeld door de technische staf.ย 

Wij zijn verheugd dat Joris, Marc en Fahad ook komend seizoen aan Groene Ster verbonden zijn en wensen eenieder veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *