Groene Ster 2 naar finale nacompetitie voor klassebehoud

Groene Ster 2 behaalde afgelopen zondag in het eerste duel van de nacompetitie een 3-1 winst tegen Boekel Sport 2. Op de accommodatie van buurman Heksenberg-NEC werd met deze overwinning de eerste horde genomen op weg naar het klassebehoud in de reserve hoofdklasse.

Groene Ster 2 en Boekel Sport 2 zochten na de eerste helft de kleedkamers op met een 0-0 ruststand. Groene Ster 2 verzuimde voor rust enkele uitgespeelde aanvallen uit te drukken in de score. Na de pauze nam Boekel Sport 2 de leiding (0-1) en moest Groene Ster 2 de achtervolging inzetten. De manschappen van trainers Leon Coolen en John Temmink toonden veerkracht en bogen de achterstand om in een 3-1 overwinning via twee rake treffers van Monir Afansiou en een fraai afstandsschot van Dani Hoyer.

Komende zondag 9 juni 2024 wacht het finaleduel tegen het Helmondse Stiphout Vooruit 2, dat in de andere halve finale Laar 2 versloeg met 2-5. De finale van de nacompetitie tussen Stiphout Vooruit 2 en Groene Ster 2 wordt op neutraal terrein gespeeld bij de voetbalvereniging SHH in Herten. Op sportpark De Wolfsberg wordt er om 11.30 uur afgetrapt. De winnaar komt komend seizoen 2024-2025 uit in de reserve hoofdklasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *