Zaterdag 15 juni 2024: Afsluitdag bij Groene Ster

Op zaterdag 15 juni 2024 zal de traditionele Afsluitdag van RKSV Groene Ster plaatsvinden. In de ochtenduren en middag zal het ouder/kind -Vader/Moeder – Zoon/Dochter- toernooi starten. De jeugdleiders organiseren de inschrijving van dit toernooi voor jongens en meisjes van JO7 tot en met JO13. Voor info en inschrijving is Silvy Onink (06-28838870) contactpersoon, wel bij inschrijving gaarne naam en team erbij vermelden.

In de middaguren spelen de kampioenselftallen van de jeugd een huldigingswedstrijd en zullen de veteranen een prestigewedstrijd spelen tegen het vierde elftal.

Aansluitend start om 17.00 uur de traditionele seizoenafsluiting met DJ. Op het programma staan tussen 18.00 -19.00 uur onder andere de huldiging kampioenselftallen van de jeugd. Ook zullen de spelers van het jaar uitgeroepen worden van al onze senioren teams (heren en dames), dus van 1e, 2e, 3e, 4e, vrouwen, veteranen en laatste loodjes.

Tijdens deze avond zal van 17.00 tot 20.00 uur een snackwagen aanwezig zijn. Alle leden kunnen hier voordelig gebruik van maken. Voor slechts EUR 5,00 krijgt ieder een bon voor frites zuurvlees met een snack en twee consumptiebonnen. Inschrijving en betaling (contant) vooraf is gewenst. Dit kan in de kantine doordeweeks en tijdens het komende toernooiweekend 7, 8 en 9 juni bij het toernooi-secretariaat. Ook is er losse verkoop bij de snackwagen, voor de overige bezoekers.

Al onze kaderleden -jeugdtrainers, trainers/leiders senioren en overige vrijwilligers ontvangen deze bon GRATIS, maar ook zij moeten zich vooraf inschrijven zoals hierboven aangegeven.

Dus geef je tijdig op en zorg dat je erbij bent!

LATEN WIJ MET ZIJN ALLEN HET SEIZOEN MET DEZE TRADITIONELE AFSLUITDAG OP EEN GEZELLIGE WIJZE AFSLUITEN.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *